Tags: invata cum sa vinzi mai bine, workshop, training, strategii de marketing, comunicarea in vanzari, negociere



Lumea a devenit din ce in ce mai competitiva si, pentru a supravietui si progresa, aveam nevoie sa intelegem ce inseamna cu adevarat a vinde. In acest scop, va ofer sansa de a participa la "Workshop-ul Excelentei in Vanzari", organizat pe 10 decembrie 2011 de Rentrop & Straton, Grup de Editura si Consultanta in Afaceri, numarul unu in Romania in training-urile de specialitate.

Veti avea sansa de a afla totul despre strategii de marketing, tehnici de fidelizare, comunicarea in vanzari, tehnici si strategii de manipulare si negociere. Este vorba despre un modul compact de interactionare pe parcursul a opt ore de practica.
 
.....Click aici pentru a-ti rezerva un loc printre cei 12 participanti!
 
Daca pana acum ati vandut intuitiv, in urma cursului pe care vi-l propun (Workshop-ul Excelentei in Vanzari), veti trece din categoria amatori la profesionisti, reusind GARANTAT sa va dezvoltati abilitatile necesare pentru pregatirea, gestionarea si finalizarea cu succes a oricarei situatii de vanzare.
 
Pe 10 decembrie 2011, la sediul Rentrop & Straton, 12 persoane vor avea sansa de deprinde cum sa comunice cat mai eficient in vanzarea B2B, dar si in cea B2C sau cum sa reuseasca sa-si creasca vanzarile cu cel putin 27%.
 
.....Click aici pentru a-ti rezerva un loc printre cei 12 participanti!
 
In plus, prietenul meu, Alexandru Dinu, un trainer eficient, organizat si sarmant va va oferi exemplul personal de succes si va va deschide usa mintii inspre secretul relatiei perfecte cu toti clientii.

Care este investitia ta?

Doar 647 de lei. Insa, pentru cei care se inscriu pana pe data de 18.11.2011 pretul va fi de doar 497 de lei. Economisiti astfel 150 de lei.


Ce veti sti la finalul cursului?
 
- veti sti sa comunicati usor, clar si concis;
 
- va veti imbunatati abilitatile de comunicare si relationare cu clientii;
 
- veti avea mereu o atitudine pozitiva fata de voi insiva/ inseva si fata de clienti;
 
- veti intelege importanta ascultarii active, a comunicarii nonverbale, verbale si paraverbale si veti invata tehnici specifice acestora;
 
- veti sti sa faceti diferenta intre caracteristicile si beneficiile produselor;
 
- veti fi capabili sa folositi afirmatii prin care sa treziti interesul clientului pentru produs;
 
- veti sti cum si cand sa treceti la actiune pentru finalizarea vanzarii;
 
si multe altele.

.....Click aici pentru a-ti rezerva un loc printre cei 12 participanti!


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport