Tags: Descarca gratuit cel mai bun antivirus pentru computerul tau!, antivirus free, antivirus 2009, virusi, confickerVrei sa dai ceva la imprimanta si te trezesti cu un mesaj ciudat, cum ca nu ai imprimanta. Iar tu ai cine stie ce HP pe care ai dat milioane bune. Lei vechi, ca doar nu ai cumparat toata compania... La fel, vrei sa navighezi pe Internet, sa citesti un ziar sau sa te joci ceva pe Miniclip, dar, in loc de presa si jocuri, dai peste cine stie ce site-uri deocheate. E clar ca ai luat un virus. Un troian, un spyware, un malware sau cum s-o mai numi el.

Internetul colcaie de virusi. Stick-urile de memorie, purtate de la computer la computer, sunt si ele un mediu excelent de transmitere (precum transmiteau tantarii malaria). Recent, a facut ravagii un nou intrat, Conficker. A facut ravagii mai ales in cazul firmelor cu retele mari de calculatoare, unde utilizatorii nu s-au mai putut autentifica. De aici, e-mail-uri necitite sau trimise aiurea, baze de date nesincronizate si alte mii de probleme marunte care au secatuit bugetele de IT si au enervat la culme angajatii.

Un antivirus profesional poate sa coste si zeci de mii de euro. Depinde pe ce vrei sa-l instalezi (servere, statii de lucru). Dar ce faci cu computerul tau de acasa? Ai nevoie si aici de un antirus bun, un antivirus pentru 2009, dar nu esti dispus sa bagi mana in buzunar.

In aceste conditii, apelezi la un antivirus gratuit. Antivirus free, cum ii spui americanii. Sau Free antivirus. Care este cel mai bun antivirus? Nu stie nimeni! S-au facut zeci de topuri, dar e greu de spus care e the best. E cam la fel ca la masini. Care este cea mai buna masina din lume? Depinde ce vrei sa faci cu ea. Daca ai doi copii, un Lamborghini este inutil. Doar daca nu vrei sa-ti legi bagajele pe capota, iar sotia sa-i tina in brate pe plozi.

Bun, dar ce antivirus gratuit merita descarcat? Sa-i faci download, cum spun tot americanii. Uite mai jos o lista

Unul din linkurile de mai jos te ajuta sa faci download al celui mai bun antivirus (potential).

http://www.download.com/AVG-Anti-Virus-Free-Edition/3000-2239_4-10320142.html?part=dl-AVGAnt iVir&subj=dl&tag=button

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Norton-AntiVirus-Final.shtml
http://download.chip.eu/ro/Avira-Antivir-Personal-Free-AntiVirus-8.2.00.334_2095823.html
http://www.eset.ro/download/free-virus-remover.php


Daca te tenteaza si o scanare online, mergi pe unul din cele trei linkuri:
http://www.pandasecurity.com/romania/homeusers/solutions/activescan/default.htm?track=80383
http://support.f-secure.com/enu/home/ols.shtml
http://www.eset.com/onlinescan/ (pentru cunoscutul NOD32)

Ai gasit cel mai bun antivirus gratuit? Posteaza un comentariu, sa stim si noi!căutare personalizată


RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport