Tags: vanzari prin telefon, training, tehnici de vanzare, telemarketing, telesales, customer care



Atinge excelenta in vanzarile prin telefon!

Ta invit, pe data de 5 noiembrie 2011, la Sala de training Rentrop & Straton, Bld. Natiunile Unite Nr. 4, bloc 107 A, Bucuresti, pentru a participa la cel mai important training dedicat agentilor de vanzari prin telefon. Vino sa afli totul despre vanzarea prin telefon de la unul dintre cei mai buni traineri din Romania!

Si pentru ca esti vizitator al acestui blog, am o surpriza pentru tine: primesti un pret si un cadou special de participare. Tot ce trebuie sa faci este sa-mi scrii un e-mail la adresa training@rs.ro cu titlul "Sunt prieten cu Campeanu.ro", impreuna cu datele tale de contact si beneficiezi de o reducere de 50 lei.

Foarte important ! Locurile sunt limitate asa ca grabeste-te ! Grupa va fi formata din maxim 12 participanti !

Obiectivul general al seminarului este de a-i ajuta pe participanti sa atinga excelenta in vanzari. El va fi cu siguranta atins, datorita diversitatii temelor abordate. Care sunt acestea? Comunicare clara si concisa, ascultare activa, tehnici de vanzare, determinarea clientului sa actioneze in felul dorit de dumneavoastra, transformarea obiectilor in argumente, atitudini si expresii recomandate. Intr-un cuvant, TOTUL.
 
.....Click aici pentru a-ti rezerva un loc printre cei 12 participanti!
 
La finalul cursului agentii vor sti sa comunice usor, clar si concis, isi vor imbunatati abilitatile de comunicare si relationare cu clientii si vor intelege importanta ascultarii active si a comunicarii nonverbale. In plus, vor invata tehnici specifice acestora, vor sti sa faca diferenta intre caracteristicile si beneficiile produselor si sa foloseasca avantajele in procesul de vanzare.
 
Cursul este adresat tuturor celor care intra in contact direct cu clientii, agentilor de vanzari prin telefon si agentilor de telemarketing, operatorilor call center. In acest scop, temele abordate acopera modalitati de convingere a clientilor, pentru satisfacerea cerintelor acestora, intelegerea si adaptarea la asteptarile clientior, prin identificarea nevoilor acestora, si construirea unei relatii cu clientul bazata pe incredere.
 
.....Click aici pentru inscriere!
 
Trainingul este sustinut de prietenul meu, Alexandru Dinu, trainer atestat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, trainer al Grupului de Editura si Consultanta in Afaceri Rentrop & Straton si al firmelor colaboratoare. Alexandru Dinu are o experienta in vanzari de peste 8 ani si a pus bazele unui callcenter cu 60 de agenti, fiind directorul operatiunilor de telesales si al departamentului de vanzari prin agenti al companiei Rentrop & Straton. Domeniile sale de specialitate sunt: telesales, managementul timpului, customer care, vanzari, leadership si management, marketing direct.

Grabeste-te! Numarul maxim de participanti: 12!

Cursul va fi unul interactiv, practic (in proportie de peste 75%), bazat pe invatarea experentiala si cuprinde urmatoarele:
 
Telefonul – avantaje si dezavantaje

Aptitudinile agentului de telesales

Comunicarea profesionala: comunicarea verbala si comunicarea nonverbala

Limbajul si vocea

Atitudini si expresii recomandate
 
Caracteristicile, avantajele si beneficiile produselor in procesul de vanzare

Tehnici de vanzare – metoda AIDA

Jocuri de rol
 
Costul acestui curs este de doar 497 de lei. Insa, pentru cei care se inscriu in urma citirii acestui articol de pe blog beneficiaza de o reducere de 50 lei.
 
.....Click aici pentru a-ti asigura un loc!
 
Toti participantii primesc gratuit audiobookul " Arta negocierii " in valoare de 69.76 lei.

Nu uita!  Scrie-mi un e-mail la adresa training@rs.ro cu titlul "Sunt prieten cu Campeanu.ro", impreuna cu datele tale de contact si poti fi printre norocosi!
 
Vino pe 5 noiembrie 2011, la Sala de training Rentrop&Straton, Bld. Natiunile Unite Nr. 4, bloc 107 A, Bucuresti, la cel mai important training de telesales "Atinge excelenta in vanzarile prin telefon!".

Clic aici pentru formularul de inscriere...




căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport