Vrei la Depeche Mode? Grabeste-te!



Tags: Depeche Mode, bilete, concert, Dave Gahan



Mai puţin de 200 de bilete mai sunt disponibile la Gazon A pentru concertul susţinut de trupa Depeche Mode, la Bucureşti, pe 15 mai 2013, informează Emagic, organizatorul concertului.

Biletele pentru concertul Depeche Mode, care va avea loc pe Arena Naţională, s-au pus în vânzare pe 29 octombrie.

"Experienţele anterioare ne-au arătat că cele mai căutate bilete pentru acest gen de concerte sunt în categoriile care oferă loc în picioare. Cum cei mai mulţi fani îşi doresc să fie cât mai aproape de trupa preferată, biletele din Gazon A sunt cele mai solicitate, astfel că în mai puţin de o lună de la anunţul oficial al evenimentului, acestea au fost achiziţionate aproape în totalitate. Recomandarea mea pentru cei care îşi doresc să mai prindă un loc în faţa scenei este aşadar să se grăbească", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), următoarele destinaţii fiind Atena, Sofia şi apoi Bucureşti, după care Istanbul, Belgrad şi Budapesta.

Biletele sunt disponibile online, pe www.MyTicket.ro, la mai multe categorii de preţuri: 135 lei (Gazon B), 245 lei (Gazon A), 145 lei, 170 lei, 200 lei, 240 lei, 275 lei, 320 lei, respectiv 435 lei în tribune şi peluză.

Depeche Mode a fost fondat în 1980 de Dave Gahan (voce), Martin Gore (clape, chitară, voce, compozitor principal după 1981), Andrew Fletcher (clape secundare) şi Vince Clarke (clape, compozitor principal 1980-1981). Vince Clarke a părăsit formaţia după lansarea albumului de debut din 1981, fiind în curând înlocuit de Alan Wilder (clape primare), care a cântat în formaţie din 1982 până în 1995. După plecarea lui Wilder, Gahan, Gore şi Fletcher au continuat să interpreteze ca trio.

Sursa: Agerpres


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport