Bayern a ratat tot



Tags: Bayern a ratat tot, UEFA Champions League, Bayern Munchen, Chelsea Londra



Antrenorul echipei germane Bayern Munchen, Jupp Heynckes, considera sa elevii sai au irosit prea multe ocazii pe parcursul finalei Ligii Campionilor cu Chelsea Londra, acesta fiind motivul pentru care trofeul a ajuns in vitrina gruparii engleze, care s-a impus la loviturile de departajare (scor 4-3), sambata seara, pe stadionul Allianz Arena din Munchen.

"Echipa mea a reusit o prestatie buna in fata unui adversar care a jucat asa cum ne asteaptam, la fel ca in ultimele sale meciuri din Liga Campionilor. Regret ca nu am reusit sa concretizam numeroasele ocazii pe care le-am avut si am ratat chiar si un penalty. Cand ajungi la loviturile de departajare, este loterie. Chelsea a avut mai mult noroc. Englezii au jucat asa cum au putut si vreau sa-i felicit, deoarece s-au luptat bine, au rezistat bine in aparare si, in urma loviturilor de la 11 m, au devenit campionii Europei. Este, cu siguranta, o infrangere foarte amara pentru club si jucatorii mei. Toti suntem foarte dezamagiti de cum au decurs lucrurile si de rezultat. Cand ai insa atatea ocazii, trebui sa profiti cat mai bine de ele, lucru pe care noi nu am stiut sa-l facem", a declarat Heynckes dupa joc.

Bayern Munchen a ratat, practic, toate obiectivele din acest sezon, terminand pe locul 2 in campionat, dupa Borussia Dortmund, care a invins-o si in finala Cupei Germaniei, iar acum a ratat si ultimul trofeu pe care il mai putea castiga, Liga Campionilor. "stiu care vor fi comentariile din zilele urmatoare. Bayern este clubul german care a obtinut multe succese in ultimii ani. Cand nu cuceresti niciun trofeu doua sezoane la rand, cu siguranta ca este rau. Va trebui sa suportam, insa, toate criticile care vor urma", a adaugat antrenorul lui Bayern.

Sursa: Agerpres


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport