Tags: De ce trebuie neaparat sa mergeti la RoNewMedia 6.0, Internet, marketing online, Dragos Stanca



Daca RoNewMedia 6.0 era gazduita de un sat, i s-ar fi spus "Festivalul Internetului". S-ar fi dat bere multa, probabil niste mici, iar, la final, oamenii ar fi plecat acasa multumiti.

Cred ca multumiti veti pleca si de la RoNewMedia 6.0, eveniment organizat la Bucuresti. Nu prea aveti cum altfel, tinand cont de logistica pusa in scena de Dragos Stanca. Cu certitudine insa veti pleca preocupati. Veti afla atat de multe lucruri noi, incat nu veti dormi cateva saptamani dupa. Si daca veti pune in practica o singura idee, puteti spune ca v-ati recuperat inzecit atat taxa de participare (da, nu e gratis si nici nu trebuie sa fie!), cat si timpul petrecut la biblioteca:-)

A 6-a editie a RoNewMedia se anunta a fi un adevarat regal al Internetului. Timp de 3 zile, intre 16 si 18 mai 2012, oamenii de marketing si vanzari din Romania (si nu numai) sunt asteptati in noua locatie a Bibliotecii Nationale a Romaniei pentru conferinte, traininguri si dezbateri despre: search si social media (ziua 1), marketing digital, internet mobil si gaming (ziua a 2-a), continut si e-commerce (ziua a 3-a).

Peste 80 de speakeri, traineri si invitati in dezbateri.

Au confirmat prezenta vorbitori de la: Google, Facebook, Skype, Yahoo!, Microsoft, Samsung, MSN, BBC, VOYO/CME, Allegro, dar si Mobile Multimedia Technocentre, Back Azimuth, Albion, Think Digital, Appscend, Forestview, Sportingbet, Mediamind, Double Fusion, Lazyland, Carnation, Brainient, Brand Science Institute, Communispace, Piano Media sau Brand Nua.

Peste 35 de ore de conferinta si dezbateri in cele 3 zile ale evenimentului, la care se adauga 20 de ore de workshopuri.

Peste 60 de companii implicate in derularea festivalului, de la companii reprezentate de speakeri, traineri si invitati, pana la companii care vor oferi support sau vor avea standuri in expo.

66 de campanii inscrise pentru IAB MIXX Awards, competitie care are loc prima data in Romania, in cadrul RoNewMedia.

10 standuri expozitionale.

Participanti din 15 tari.

RoNewMedia este un eveniment prezentat de Orange, cu suportul Microsoft, Samsung si Allegro Group România.

Si, nu in ultimul rand: Rentrop & Straton este partener Direct Marketing al evenimentului


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport