In sfarsit: Subway a deschis primul fast-food in Romania



Tags: Subway, fast-food, sandvis, franciza



Un sandvis la Subway are un pret care incepe de la 8 lei, in cazul celor cu sunca, curcan, Veggie Delite, curcan si sunca 15 cm 8 lei B.M.T. de 15 centimetri. in functie de tipul sandvisului, de ingredientele si de painea acestuia, pretul unui de 15 centimetri mai poate fi de 8,5 sau 9 lei.

Clientii pot alege intre sandvisurile de 15 si 30 de centimetri, iar in cazul celor de 30 de centimetri pretul creste cu 5 lei. Exista, insa si dimensiuni extreme, cum este cazul sandisului de peste 180 de centimetri, prezentat astazi la inaugurarea restaurantului din Piata Victoriei. Pretul unui astfel de sandvis Subway se ridica la cca. 68 de lei.

Preturile bauturilor carbogazoase pornesc de la 4 lei si cresc in functie de dimensiunea paharului. Sucurile naturale costa 6 lei, iar cafeaua 4,5 lei. Desertul propus de Subway este de tip cookies (fursecuri americane) cu ciocolata, alune de macadamia s.a., cu un pret care porneste de la 3,5 lei.

Meniul Subway include sandvisuri, salate si alte produse, unitatile avand si optiunea de catering, iar serviciul de livrare la domiciliu va fi disponibil cand vor fi suficiente unitati care sa acopere aria de livrare.

Romania, tara cu numarul 100 a lantului SUBWAY

Primul restaurant al lantului a fost deschis in 1965, iar numele SUBWAY a fost folosit pentru prima data in 1988, urmand ca sistemul de francizare sa fie introdus in 1974. Deja consacratele sandisuri cu 6g de grasime au fost introduse in meniu incepand cu anul 1997. Lantul de restaurante este, potrivit reprezentantilor, o alternativa mai sanatoasa la alimentele prajite si burgeri.

In 2010, reteaua SUBWAY a fost declarata oportunitatea de franciza numarul... citeste articolul in Capital


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport