Darwin si managementul de top



Tags: tableta, management, rentrop straton, management financiar, contracte marketing



Organismele vii evolueaza sau pier. Punct. Pana si copiii de scoala primara accepta acest fapt simplu ca pe o axioma. Trebuie sa recunoastem ca Darwin a deschis drumul catre un nou tip de intelegere: viata este lupta si mobilitate; este schimbare si anticiparea schimbarii insasi.

In mediul de afaceri, “dinozaurii” dispar cu fiecare luna in care persista criza economica. Primul care trebuie sa se adapteze sau sa piara este managerul. Nu este locul si momentul pentru panica. Schimbarea vechilor obiceiuri devine mai usoara cu sprijinul tehnologiei.

Tableta Rentrop & Straton pentru manageri este o forma de evolutie unica in Romania: mamiferul care a supravietuit dinozaurilor. Mica, usoara, eleganta, cu o memorie de 32 GB si autonomie de 5-6 ore, iese invingatoare in cursa pentru era digitala.

Punctul forte? Specializarea, prin pachetul de aplicatii pentru manageri, gata instalate pe tableta ( Softul legislativ Legis Plus Managementul Afacerii ; Consilier - Analiza financiara, bugete, cash-flow, controlling, lichiditati ; Ghid practic Excel ; Marketing in 37 studii de caz ; Cele mai importante 40 de greseli de evitat in managementul financiar ; Contracte pentru Marketing si Vanzari, Managementul afacerii si Achizitii si Logistica ).

Intr-o lume in continua miscare, la propriu, nimeni nu mai are puterea sa care dupa sine biblioteci intregi de carti; pana si un laptop de 3-4 kilograme a devenit un chin la o intalnire de afaceri. Tableta e usor de transportat, usor de folosit, usor de conectat (are instalat Windows 7) si te tine informat in orice loc si moment.

Recunosc, e ceva ce nu poate sa faca – nu poate sa conduca afacerea in locul tau. Sper sa apuc si evolutia asta. :)


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport