Tags: Primul discount de business din Romania: exclusiv pe BusinessDiscount.ro, reduceri, cupoane, Manager.ro



Astazi, 2 septembrie, s-a lansat in Romania prima platforma online de reduceri dedicata oamenilor de afaceri, managerilor sau directorilor executivi. Zilnic, acestia vor putea sa aleaga solutii de business pentru companiile lor la cele mai bune preturi de pe piata, beneficiind de reduceri intre 20% si 90%.

Gratie parteneriatelor incheiate deja cu 120 de furnizori din diverse medii, oferta BusinessDiscount.ro va contine cele mai variate oportunitati: de la traininguri specializate pentru middle si top management la solutii personalizate de consultanta,  locatii pentru intalniri de afaceri, facilitati bancare pentru finantare in vederea dezvoltarii companiilor sau variante de office management si solutii integrate de IT&Software.

In acest moment, printre partenerii BusinessDiscount.ro se regasesc doua dintre cele mai puternice banci de pe piata din Romania, liderul de retail pentru solutii de office management precum si cea mai importanta companie de consultanta din tara.

Primul site de reduceri de business din Romania este dezvoltat de Fokus Digital Services, pe o platforma de business oferita de Rentrop&Straton. BusinessDiscount.ro este promovat catre 200,000 de abonati, beneficiind de expunere in reteaua Manager.ro, retea cu peste 1,000,000 de vizitatori unici lunar si peste 1,700,000 de afisari.

Detalii despre cum puteti accesa ofertele BusinessDiscount, dar si despre cum puteti deveni parteneri in vederea oferirii propriilor servicii puteti citi accesand www.BusinessDiscount.ro.

Proiectul este dezvoltat de Fokus Digital Services (FDS), parte a Rentrop&Straton Group

Fokus Digital Services ofera servicii complete de outsourcing online pentru companii din SUA, Germania si Romania. FDS se bazeaza pe o echipa de 11 programatori seniori, 5 specialisti SEO, 10 consultanti Google AdSense si Google Adwords, precum si 24 de editori web. Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de FDS se numara:

- reteaua Manager.ro; cu peste 1,000,000 vizitatori unici pe luna,
- E-Maker. From print to digital; software de digitalizare a contentului,
- MyAlerts; serviciu de alerta Web2Desktop utilizat in strategiile de fidelizare a clientilor,
- MyECampaigns; platforma completa de e-mail marketing,
- MyCMS;, realizarea de platforme de Content Management System,
- layout personalizat pentru proiecte integrate de imagine,
- aplicatii de tip Intranet pentru corporatii,
- software de evaluare a personalului.

" BusinessDiscount.ro este pentru managerii din Romania principala resursa de solutii pentru afaceri. De astazi va invit sa le descoperiti zilnic si sa alegeti cea mai buna varianta pentru compania dumneavoastra." - George Straton, presedinte Rentrop&Straton Group


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport