Internet la priza!Tags: Internet, broadband, Motorola, American International Radio, comunicatiiAmerican International Radio (AIR) a prezentat in premiera in Romania noua solutie de conectare prin liniile electrice de la Motorola, la conferinta internationala de comunicatii in banda larga care a avut loc saptamana trecuta la World Trade Center Bucuresti.

Prezent la deschiderea conferintei, Primul Ministru a subliniat importanta reducerii decalajelor de dezvoltare, identificand comunicatiile pe liniile electrice ca „o alternativa mai ieftina, pentru a oferi acces mai larg la internet cetatenilor”.

Solutia Motorola prezentata cu ocazia acestui eveniment este ideala pentru localitatile mai mici si zonele defavorizate care sufera din cauza lipsei solutiilor de comunicatii si unde calbarea cladirilor ar putea deveni un cosmar.

Lansat anul acesta, sistemul a fost mult imbunatatit fata de variantele anterior disponibile, garantand siguranta si calitatea transmisiei, la viteze foarte mari, in cladirile rezidentiale sau comerciale mai vechi. Acum, furnizorii de servicii de comunicatii - date si voce - au o solutie simpla si accesibila pentru a reduce timpul de instalare si costurile de intretinere, imbunatatind astfel seminificativ serviciile pentru clienti.

Despre AIR

American International Radio este un mare furnizor de solutii de comunicatii mobile, integrator de sisteme si producator de echipamente de comunicatii si IT. Suntem unul dintre cei mai mari distribuitori autorizati Motorola din lume, pentru gama de produse de comunicatii profesionale si de asemenea Partener de Aplicatii Motorola.

A.I.R. este o companie globala prezenta pe plan local. Produsele, sistemele si solutiile noastre sunt disponibile oriunde de in lume, datorita sofisticatei retele de distributie care combina sucursalele si reprezentantele A.I.R. cu partenerii asociati si dealerii independenti.


Cristina Moldovan
Marketing Manager EMEA

Tel: (021) 231 32 60
Fax: (021) 231 32 70

(comunicat de presa aparut pe www.comunicatedepresa.ro)


căutare personalizată


RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport