Dreptul la replica al unei cautari continue



Tags: Dreptul la replica al unei cautari continue, Geoaba, Basescu, alegeri



Se pare ca Liviu nu prea a avut ce face in concediu:-)

1. "Realitatea TV" era pe butonul "1" al telecomenzii tale si intre 2004 si 2009? Te intreb pentru ca, in acest interval, jurnalistii de la acest post de televiziune erau de un "pro-Basescu" absolut gretos.

2. "Dan Diaconescu, a repurtat o noua victorie. Pentru ca, e halucinant sa recunosc, OTV chiar a fost televiziunea poporului. Am vazut oameni din ambele tabere si un moderator atent doar la banii care-i intra in cont din reclamele (din ce in ce mai multe) prezentate." Care "popor", Florin? Daca te-ai uitat tu, este alegerea ta. Nu ma include, insa, si pe mine. Cat despre Diaconescu, tu chiar crezi ca asta ia bani doar din reclama?

3. Cat despre presa... "Restul, cu cateva exceptii, a mers pe mana PSD-ului si a lui Geoana." N-a tinut nici dracu' cu Geoana. Au fost profund anti-Basescu. Asa cum am fost si eu. Si cum sunt in continuare. Daca ma apuc sa critic presedintele in exercitiu al tarii, e absolut ok si ca demers jurnalistic si ca demers moral. Asta nu ma arunca, automat, in alta tabara politica. Iar cine ma pune, cu lopata, in alta oala, pur si simplu ma jigneste.

4. "Ziarul pe care l-am respectat intotdeauna, Cotidianul, s-a inrosit atat de evident incat mi s-a facut greata." In primul rand, ca simbolistica, ce inseamna "s-a inrosit"? In al doilea rand, tu ai respectat Cotidianul? Cand? Cand era in mod clar pro-Basescu? Adica exact in perioada in care si Realitatea Tv era pe butonul "1" al telecomenzii tale?

5. "Evenimentul zilei a incercat sa se mentina neutru." Ev. zilei neutru? Dumnezeule! Tu chiar l-ai citit in ultimii cinci ani? Vrei sa intru in arhiva lor si sa-ti dau rapid vreo 60 articole si editoriale vadit pro-Basescu si anti-oricine-altcineva?

6. "Aceasta sustinere mediatica fara precedent a fost completata de un buget imens de publicitate. De ambele parti. Cu un plus, totusi, pentru Mircea Geoana." Un plus pentru Geoana? Tot sectorul unde locuiesc a fost impanzit efectiv cu banner-e pro-Basescu. Proportia a fost de 1 la 4.

7. "Apoi, a venit infrastructura celor doua tabere. Unde PDL mai are de lucru cel putin 5 ani pentru a ajunge la nivelul PSD. Pentru ca orice se poate spune despre PSD, numai ca nu este un partid organizat, nu..." La ambele tururi de scrutin si inaintea lor, PD-L a dat dovada de o organizare care l-ar face sa paleasca de invidie chiar si pe cel mai infocat PSD-ist.

8. "Insa, peste toate, Basescu a castigat pentru ca este un presedinte rupt dintre romani. Ne place sau nu, nu suntem cu nimic mai buni sau mai prosti decat Traian Basescu. Si noi dam dosuri de palma copiilor care injura, si noi ne luam la misto, vorbim urat, aruncam cu telefoanele mobile din tribune. Si noi il parodiem pe Sergiu Nicolaescu: "Un fleac, i-am ciuruit!"." Nu este deloc adevarat. Pana la urma, jumatate din populatie a votat anti-Basescu (nu pro-Geoana, asta e o tampenie). Jumatatea aia - sau o parte din ea - s-ar putea sa fie altfel. Oricum, nu vorbi si pentru mine. Sunt mai bun si mult mai putin prost decat Traian Basescu. Nu dau dosuri de palma. Nu arunc cu telefoane dintribune.

9. "Deci, pe de o parte, Mircea Geoana, presa, oamenii de afaceri si partidul. De alta parte, Traian Basescu, oamenii de afaceri si partidul. Si, asa cum s-a vazut, romanii." Incep cu sfarsitul: nu "romanii", cum spui tu si cum, mai mult ca sigur, o va tine langa Basescu inca cinci ani. Ci "jumatate dintre romani". E foarte important! Apoi, cum poti sa spui ca de partea lui Basescu n-a fost presa? In primul rand ca, timp de patru ani, toti cei din Realitatea-Catavencu au fost. Apoi, de partea opusa lui Basescu (nu de partea lui Geoana, repet, ca e foarte important) au fost partidele, nu partidul. A fost o coalitie. Iar coalitiile sunt cat se poate de democratice.

10. "E bine sa ai in spate o armata de consilieri, de oameni cu bani, de moguli, de televiziuni, de politicieni cu state vechi. Dar cel mai important este sa ai poporul. Pentru ca daca uiti de oameni, uita si oamenii de tine. Si se duc sa voteze cu adversarii vostri doar ca sa va enerveze pe voi." Despre cine vorbesti, iarasi, si despre care "popor". A fost fifty-fifty. Al dracului de important!


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport