Taxe si Impozite pentru Contabili in 2009



Tags: taxe si impozite, impozite, impozite si taxe



Consilier - Taxe si impozite pentru Contabili 2009 reprezinta un serviciu complet de informare si consultanta contabila fiscala pus in slujba ta!

Beneficiile tale:

1. Informatie vitala privind taxele si impozitele, oferita direct de specialisti din Ministerul de Finante. Consilier - Taxe si impozite pentru Contabili 2009 contine peste 600 de pagini de reglementari legislative, sfaturi competente si studii de caz referitoare la taxe si impozite, toate in conformitate cu prevederile din Codul fiscal!

2. Consultanta de specialitate GRATUITA si personalizata pentru toate problemele tale de taxe si impozite! Sunt 3 modalitati care iti stau la dispozitie:

Telefon

Consultanta telefonica prin serviciul INFOTEL, acordata conform programului etalat in lucrare de catre specialisti-autori. Asigura obtinerea pe loc a unui raspuns la problema ta.

Posta

Consultanta prin Bonurile Valorice permite comunicarea in scris cu expertii nostri in taxe si impozite. Bonurile valorice insotesc lucrarea de baza (1 buc.) si se primesc odata cu fiecare actualizare lunara. Raspunsurile la intrebarile expediate le primesti, in scris, in cel mai scurt timp posibil.

Email

Poti obtine raspuns la problema ta solicitand ajutorul specialistilor la urmatoarea adresa de e-mail: consilier@rs.ro. O modalitate rapida de a beneficia de solutia salvatoare!

3. Actualizarea periodica a continutului lucrarii. Consilier - Taxe si impozite pentru Contabili 2009 beneficiaza de un Serviciu de Actualizare pe 12 luni, care permite mentinerea informatiei de specialitate la zi si elimina stresul generat de nesiguranta aplicarii Codului Fiscal in ultima lui varianta.

4. Garantia de 90 zile. Comanda acum Consilier - Taxe si impozite pentru Contabili 2009 si beneficiaza de GARANTIA de 90 de zile. Poti folosi fiecare informatie, exemplu, studiu de caz si recomandare oferita de specialistii nostri in taxe si impozite. Daca nu vei fi multumit de Consilier - Taxe si impozite pentru Contabili 2009, poti returna lucrarea, in ambalajul original, pe adresa firmei Rentrop & Straton, Ghiseul extern 3, OP 39, sector 3, Bucuresti. Vei primi inapoi intreaga suma achitata.

5. Impreuna cu abonamentul la  Consilier - Taxe si impozite pentru Contabili 2009, iti oferim GRATUIT 3 cadouri deosebit de utile in activitatea ta:

  • Brosura Cu 22% mai mult TVA
  • Strategia razboiului total declarat impozitelor
  • Catalogul privind clasificarea si durata normala de functionare a mijloacelor fixe

6. Serviciul GRATUIT INFOLEX prin care poti solicita si obtine rapid documente, legi si acte normative din sfera de interes a taxelor si impozitelor. Le primesti in termen de maximum 3 zile de la solicitarea prin e-mail, fax sau posta.

7. Newsletter-ul GRATUIT "Actualitatea Legislativa" , care insoteste fiecare Actualizare a Consilierului - Taxe si impozite pentru Contabili 2009. Un supliment lunar, care iti aduce un plus de informatie si te tine la curent cu ultimele modificari legislative legate de taxe si impozite. Iti sunt semnalate noi aparitii legislative, acte normative, proiecte de legi referitoare la taxe si impozite sau care au doar implicatii in zona fiscala.

8. Abonament gratuit la newsletter-ul electronic "Legislatie Fiscala Non-Stop". Primesti saptamanal noutati privind legislatia fiscala din Monitorul Oficial din ultimele sapte zile.

Comanda acum Consilier - Taxe si impozite pentru Contabili 2009 (clic aici) pentru a fi la curent cu ultimele modificari legislative referitoare la taxe si impozite aparute in Codul Fiscal!




căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport