Tags: No bine, va astept la Cluj! La Business Days!, conferinte, Laszlo Pacso



Sunt orase in care sufletul meu se simte acasa. Iar la Cluj se simte... cel mai acasa. Poate si pentru ca bunicii mei din partea tatalui au venit in Baragan, via Bucuresti, dintr-un sat aflat la cativa kilometri de Cluj. Dupa razboi.

Sunt conferinte unde ma simt foarte bine. Asa ma simt la conferintele Business Days. Cel mai mult urasc la un seminar/conferinta/training sa am timp sa-mi verific mailurile pe telefonul mobil. Asta inseamna ca oamenii care vorbesc, oamenii care asculta nu reusesc sa-mi capteze atentia. La Business Days Bucuresti, anul trecut, am ramas in urma cu mailurile pe doua zile... Pentru ca m-am bucurat de fiecare minut, de fiecare om cu care m-am intalnit, de fiecare idee pe care am aflat-o. A meritat pe deplin.

Cand conferintele Business Days sunt la Cluj, inutil sa spun cum ma simt. Insa sper sa va arat. Sa fiu plin de energie si inspiratie. Si sa va dau o mana de ajutor in lupta voastra de zi cu zi cu criza din Romania. In lupta voastra de a fi antreprenori sau manageri de succes in aceasta tara. Asa ca va astept pe 27 si 28 iunie, la Grand Hotel Italia, sa discutam impreuna despre leadership si motivarea echipei. Despre strategie antreprenoriala si, poate cel mai important, despre succesul in noua paradigma economica.

Prietenul Laszlo Pacso mi-a facut onoarea de a ma pune in paneluri alaturi de oameni pe care ii respect enorm. Sunt oameni de la care am de invatat, de la care si voi aveti de invatat. Haideti!

Unde ma vedeti pe mine:

http://cluj-napoca.businessdays.ro/speakers/florin-campeanu/

Pe 27 iunie 2012, intre 16:40 - 18:30: Workshop 05 – Leadership si motivarea echipei
Pe 27 iunie 2012, intre 14:30 - 16:20: Masa rotunda – dezbatere moderata – Strategie antreprenoriala
Pe 28 iunie 2012, intre 09:00 - 10:50: Conferinta 3 – Succesul in noua paradigma economica


Detalii complete despre eveniment, aici:

http://cluj-napoca.businessdays.ro/

No bine, dara. Va astept!


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport