Cesaria Evora vrea sa se retraga in Romania



Tags: Cesaria Evora, concerte, Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, Spargatorul de nuci, Lara Fabian



Cesaria Evora, supranumita "diva desculta", si-a anulat concertul pe care urma sa il sustina pe 5 octombrie la Bucuresti din cauza problemelor de sanatate, dar promite o retragere oficiala pe scena Salii Palatului, se arata intr-un comunicat transmis sambata AGERPRES de organizatorul spectacolului, Project Events.

Reprezentantul Project Events, Sorin Sararu, sustine, in comunicat, ca, impreuna cu managerul Cesariei, dupa indelungi discutii cu medicii, a hotarat sa anuleze momentan concertul de la Bucuresti. "Cesaria si-a exprimat insa dorinta de a-si incheia cariera intr-un ultim spectacol ce va avea loc la Bucuresti. Am asigurat-o ca ii suntem alaturi si asteptam cu nerabdare sa se refaca cat mai repede", a afirmat, in comunicatul citat, Sorin Sararu.

Conform organizatorilor, cei care au cumparat bilete pentru concertul Cesariei Evora din 5 octombrie de la Sala Palatului pot recupera contravaloarea acestora doar de la punctele de vanzare din reteaua Biletoo incepand cu data de 28 septembrie. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului/ biletelor, fara alte comisioane sau servicii si doar pentru biletele intacte si valide. Totodata, posesorii de bilete la concertul anulat au posibilitatea de a le schimba cu tichete reduse cu pana la 70%, la show-urile anuntate de Project Events pentru 2011 si 2012 - Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, "Spargatorul de nuci" sau Lara Fabian.

In cazul in care spectatorii isi doresc schimbarea biletelor, aceasta se poate face incepand de marti, 27 septembrie, doar la punctele de vanzare din reteaua Biletoo sau trimitand un email la adresa contact@biletoo.ro. Cesaria Evora si-a inceput cariera internationala la 47 de ani. De atunci a scos 11 albume, a vandut peste cinci milioane de unitati si a castigat numeroase premii. Apreciata pe tot globul, "Diva desculta" nu si-a negat niciodata radacinile si vorbeste deschis despre situatia oamenilor din tara sa. "Ar trebui sa veniti in tara mea, in Republica Capului Verde, si sa vedeti saracia de acolo. Acesta este modul nostru de viata. Asa am crescut", a raspuns Cesaria intrebata de ce apare intotdeauna desculta pe scena. (sursa: Agerpres)


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport