Orange Education Programme - 28 de absolventi



Tags: Orange Education Programme - 28 de absolventi, training



28 de studenti ai Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti au absolvit cursurile din Orange Education Programme, promotia 2010 -2011.

In cadrul unui eveniment organizat vineri, 8 iulie, la Centrul de training Orange din sediul facultatii studentii din promotia 2010 – 2011 au primit diplome de absolvire si au fost felicitati de catre reprezentantii Orange Romania - Madalina Suceveanu, Chief Technoloy Officer si Ioana Marcu, HR Director -,  prof. Teodor Petrescu, decanul facultatii si prof. Silviu Ciochina, seful catedrei de Comunicatii.

Orange Education Programme este un proiect educational integrat, derulat in colaborare cu Universitatea Politehnica Bucuresti si inceput in 2007, odata cu inaugurarea Centrului de training Orange. Acest centru este dedicat studentilor, fiind dotat cu un laborator si o biblioteca. in cadrul laboratorului a fost creata o retea GSM ce leaga universitatile tehnice din Bucuresti, din Cluj Napoca si din Timisoara. De asemenea, studentii beneficiaza de cursuri de specialitate sustinute de profesionisti Orange. Pe parcursul anului academic 2010 – 2011, 35 de specialisti au sustinut 98 de ore de curs in total care acopera aproximativ 30 de discipline, de la materii de profil tehnic, de baza pentru evolutia industriei IT&C, pana la domenii conexe, dar utilizate in activitatea de zi cu zi a specialistilor telecom, printre care: Management de proiect, Servicii si Marketing, Buget si Logistica, Resurse umane. Dintre cei 28 de absolventi, 10 au primit burse in valoare de 200 euro/luna, pe parcursul intregului an academic, iar 18 au participat voluntar la cursuri. inainte de a incepe cursurile, studentii au urmat un stagiu de practica in Orange, timp in care au avut ocazia sa lucreze la proiecte concrete.

"In urma participarii la Orange Education Program am avut sansa sa vad si sa experimentez lumea reala a telecomunicatiilor. Am avut ocazia sa dobandesc experienta practica si sa aplic teoria invatata in cadrul facultatii, ceea ce consider ca ma va ajuta sa dezvolt o cariera de succes in domeniu. Pot spune cu certitudine ca experienta acumulata m-a facut sa castig mai multa incredere in mine”, a declarat Sabina serban, absolventa Orange Education Programme.

Anul trecut Orange a anuntat planul sau strategic pe urmatorii 5 ani, Conquest 2015, iar societatea este unul dintre pilonii principali care stau la baza acestuia, alaturi de clienti si de angajati. Prin urmare, tot ce tine de impactul Orange in societate si contributia pe care o are la dezvoltarea ei sunt in centrul planului de actiuni al companiei. Astfel, investitia in educatie este una dintre prioritatile Orange de responsabilitate sociala corporativa. Alaturi de Orange Education Programme, compania a mai lansat de curand programul Orange First Step - stagii de practica pentru studenti. De asemenea, angajatii Orange sunt voluntari in proiectul ENGAGE cu scopul de a-i ajuta pe elevii de liceul sa isi aleaga o profesie in functie de vocatia lor.

Despre Orange Romania S.A.

Orange este lider de piata in Romania cu 10,3 milioane de clienti si venituri de 222 milioane de euro in primul trimestru al anului 2011.
Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 215,9 de milioane de clienti pe cinci continente. Orange ofera o gama extinsa de solutii de comunicatii clientilor sai, atat utilizatori individuali, cat si companii, de la servicii de baza pana la servicii integrate de voce si date fixe si mobile.
Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

Sursa: www.comunicatedepresa.ro


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport