Tags: M-am indragostit!



Cand am vazut-o prima data nu m-a impresionat. Un prieten - de parerile caruia tin intotdeauna cont - mi-a spus ca este magnifica. Ca fiecare intalnire cu ea este o revelatie. Ca fiecare minut petrecut in compania ei te face sa renasti. Asa ca m-am dus la intalnire. Una din acele intalniri "blind". Va marturisesc sincer: mi s-a parut rece. Prea rece pentru gustul meu. Si prea imobila. Mie imi plac cele care vibreaza, care sunt calde, care te fac, atunci cand te vezi cu ele, sa transpiri chiar daca afara sta sa ninga. Imi plac cele care vorbesc mult. Mai mult decat mine (desi asta e greu, foarte greu).

Am zis, totusi, sa incerc. Doar nu am luat un anunt de la Matrimoniale, ci m-am dus cu recomandare. Am intrat in incaperea in care era ea. Nu mi-a zis nimic. Nici macar nu s-a uitat la mine. Nasol inceput. Si eu sunt timid, dar nu in halul asta! Prietenul meu imi spune: "las-o putin, sa se incalzeasca. Sa vezi cate-ti zice pe urma"! Am lasat-o. Dupa cateva minute, am interactionat. Eu sunt un baiat de la tara, cu principii solide. Adica, mai pe sleau spus, nu de la prima intalnire. Insa ea, fara prea multa vorba, a trecut la actiune. Si a inceput sa ma maseze pe spate. OK, mi-am spus. Poate ca asta ii face ei placere. Culmea e ca a inceput sa-mi placa si mie. Moment in care masajul s-a dus mai jos, spre nervul sciatic. L-a salutat din mers si s-a oprit pe... posteriorul meu greu incercat de scaunele pe care-mi petrec viata profesionala. Hait! Pana aici!

Am incercat sa protestez. Sa obtin macar o explicatie: de ce? De ce de la prima intalnire? Chiar asa, par un barbat usor, gata sa treaca la actiune dupa "buna ziua"? N-am primit nici un raspuns. In schimb, am primit un masaj pe cap. Executat ca la carte. Bun si el.

Ne-am infierbantat. Sotia era in cealalta camera. I-am soptit: "sa o luam incet, sunt casatorit..." Atingerea ei era ca de jad. Dupa a doua atingere i-am declarat solemn: "Te vreau la mine acasa! Nu mai tin cont de nimic. Vreau sa fii cu mine"! Mi-a spus, prin semne, ca nu se poate. Ca tot ceea ce-mi poate oferi este o intalnire de cateva ore pe saptamana. De atunci sufar ca un caine.

Sunt indragostit. Desi nu credeam ca este posibil, la aproape 36 de ani, m-am indragostit. M-am indragostit de o masa profesionala de masaj. Electrica, nemteasca, incredibila. Cu pietre de jad care-ti iau coloana la intrebari pana spune unde-si tine ascunsa hernia de disc. Problema, oameni buni, cu mesele de masaj, este ca nu vorbesc. Nu dau telefoane si nici nu raspund la e-mail-uri. Ca in bancul acela cu maimuta...

Sper sa o revad curand!


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport