Smartphone Allview la doar 519 lei



Tags: Smartphone Allview la doar 519 lei, dual SIM, Orange, Cosmote, RCS&RDS



iPhone costa 3.000 lei, Samsung Galaxy S este si el tot pe acolo, Nokia nu lasa deloc la pret. Ce faci daca vrei un smartphone, dar ai un buget limitat? Iti iei Allview, brand 100% romanesc. Mai ales ca e dual SIM, adica iti poti baga si SIM-ul Orange, dar si pe cel RCS&RDS sau Cosmote, ca sa vorbesti pana ramai fara... grai. Internet, e-mail, agenda serioasa: cam asta iti ofera Allview la doar 519 lei. Iata, mai jos, un comunicat de presa dat de producator.

Allview Q1 G3T
, primul telefon dual SIM 3G Qwerty din Romania, are o serie de caracteristici care insumate il fac unic in Romania: este un telefon dual SIM compatibil cu orice retea, dispune de PushMail, Sincronizare automata, E-book si are conectivitate Wi-Fi.


Cu Allview Q1 G3T poti sa te inregistrezi in orice retea si poti alege din toate serviciile de telefonie mobila disponibile. Datorita tehnologiei 3G incorporate, telefonul este functional chiar in reteaua RCS&RDS, deci folosindu-l veti putea beneficia si de pachetele de voce si internet mobil oferite de aceasta companie.

De asemenea, Allview Q1 G3T propune o functie mai putin explorata si totusi atat de necesara ritmului alert in care traim: sincronizarea automata, prin care este posibila sincronizarea agendei, calendarului si a sarcinilor din telefon cu un server de sincronizare (de ex: Goosync, Hotmail), fara a folosi un cablu conectat la computer sau Bluetooth. Datorita functiei de sincronizare automata veti fi mult mai bine organizati, avand tot timpul sub control intalnirile si sarcinile programate, iar agenda telefonica va fi in siguranta inregistrata in serverul de sincronizare.

Pentru configurarea acestei functii nu trebuie decat sa creati un cont pe serverul respectiv, sa introduceti in telefon adresa serverului de sincronizare, sa setati tipul de conexiune, adresele datelor de transfer (din serverul de sincronizare) si momentele in care doriti sa se realizeze sincronizarea. Nu veti mai rata nicio intalnire importanta din cauza unei agende defectoase pentru ca sincronizarea este bidirectionala: orice contact sau orice intalnire introdusa in telefon va aparea si in computer si invers.

Telefonul are si alte caracteristici care vin in completarea functionalitatii dual SIM, dual Standby: camera de 3.2 MP, player audio si video, Radio FM, posibilitatea de inregistrare audio, precum si aplicatii preinstalate: Snaptu, E-buddy care ofera acces direct la serviciile de mesagerie instant si la platformele de socializare.

Allview Q1 G3T se gaseste la vanzare in toate magazinele partenere si de specialitate din tara la un pret foarte accesibil, de numai 519 Lei.

Despre AllviewMobile:
AllviewMobile este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania datorita serviciilor gratuite si facilitatilor pe care le atasam telefoanelor noastre Dual SIM.

Telefoanele Allview pot fi achizitionate din magazinele specializate: Germanos, Fonomat, Proton, Euro-GSM, din reteaua Selgros Cash&Carry, de la comerciantii din toata tara si din magazinele online.



căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport