Esti la inceput de cariera? Orange First Step



Tags: Esti la inceput de cariera? Orange First Step, internship, studenti, masteranzi, master



Orange Romania lanseaza Orange First Step, un program educational integrat destinat studentilor si masteranzilor aflati la inceput de cariera.

Astfel, timp de o luna participantii au ocazia sa cunoasca indeaproape o companie de top, sa afle istora brandului Orange, sa participe la cursuri de dezvoltare profesionala, sa invete si sa lucreze alaturi de specialisti. Un mentor ii va ghida si ii va indruma constant, pe tot parcursul sesiunii de practica.

Orange First Step se adreseaza tuturor studentilor si masteranzilor indiferent de profilul facultatii, de forma de invatamant (zi, invatamant la distanta, taxa, buget) sau de anul de studii in care se afla. Participantii pot sa-si aleaga perioada si departamentul in care vor face practica: Orange shop, IT, HR, PR, Comunicare, Marketing si Financiar - Contabilitate. Pe parcursul verii se vor organiza in total 3 sesiuni de practica astfel: 1-31 iulie, 1-31 august, 1-30 septembrie, in mai multe orase din tara. La final, toti absolventii Orange First Step primesc o diploma de absolvire si o adeverinta de practica pe care o pot folosi la facultate.

"Prin Orange First Step venim in completarea sistemului educational si facem legatura dintre angajatii cu o experienta bogata si tinerii aflati la inceput de cariera pentru ca ei sa descopere cum se transforma principiile teoretice invatate la facultate in exemple reale de succes. Este o investitie facuta in beneficiul studentilor care doresc sa se dezvolte profesional, iar scopul nostru este ca, in timp, sa crestem expertiza absolventilor din Romania.“ a declarat Ioana Marcu, HR Director Orange Romania.

La finalul sesiunii de practica, in functie de departamentul ales, studentii vor afla ce inseamna un proces de vanzare si care sunt etapele acestuia, vor intelege ce inseamna experienta unica pe care Orange o creeaza clientilor in punctele sale de vanzare. De asemenea, studentii vor afla ce inseamna un call center de resurse umane, ce este cultura organizationala, vor intelege particularitatile comunicarii cu presa, vor invata despre mixul de comunicare si despre cum se dezvolta si se implementeaza o campanie integrata de comunicare, cum se nasc ofertele comerciale, ce inseamna si cum se face mistery shopping, cum functioneaza in practica regulile si principiile contabile invatate la facultate si multe altele.

Inscrierile in programul Orange First Step se fac online la adresa www.orange.ro/first-step, pana pe data de 20 iunie 2011. Selectia se va face in functie de rezultatele scolare, dar si de motivatia personala a fiecarui candidat.

investitia in educatie este una dintre prioritatile Orange de responsabilitate sociala corporativa. Astfel, pe langa Orange First Step, compania mai organizeaza Orange Education Programme, un parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucuresti inceput in anul 2006 prin care studentii de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei beneficiaza de burse si de cursuri de specialitate. De asemenea, angajatii Orange sunt voluntari in proiectul ENGAGE cu scopul de a-i ajuta pe elevii de liceul sa isi aleaga o profesie in functie de vocatia lor. (sursa: ComunicatedePresa.ro)


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport