Cum fac sex corporatistii. Mortal!



Tags: Cum fac sex corporatistii



Prea bun ca sa nu fie publicat textul de mai jos. L-am primit pe mail, il dau mai departe, in ... eter. Mi-as dori sa stiu cine l-a scris. Are toata admiratia mea:-)

"Imi plac leoparzii, suricatele, poneii si corporatistii. Dar corporatistii imi plac cel mai mult. imi place cum umplu ei trecerile de pietoni din Pipera seara la sase, cind ies de la serviciu, ca niste turme de bizoni imbracati biznis, cu fete de robotei dezumanizati de firma care se hraneste cu suflete. Nici nu te mai intrebi de ce dracului nu pun astia semafoare pentru pietoni pe Dimitrie Pompei ala, ca sa mai opreasca din puhoi si sa poti sa treci si tu cu masina. N-ai timp. Esti prea fascinat de corporatiste, aceste erbivore la cura cu privire de antilopa gnu nefu... si glezne de hipopotamita brazilianca. Te abtii cu greu sa calci vreo doua-trei. Ai face-o doar asa, de curiozitate, ca sa vezi daca tipa. Nu de alta, dar nu le crezi in stare de emotii atit de puternice. Cum sa tipe? Ar muri si atit. De fapt, corporatistii nici macar nu mor. Ei ies din uz.


Cit mai traverseaza treizeci de capete, te gindesti amuzat cum s-or fu... oamenii astia. Sigur baga englezisme ca sa simuleze pasiunea (altfel inexistenta). O ard cam asa:

- Gaby, vreau un orgasm ASAP!
- Of course, draga mea, dar wait a minute, ca n-am feedback pozitiv de la my dick!
- Ohhh, ce cute, he's on burnout?!
- E dead.
- Focuseaza-te pe my tits, poate o get it up!
- You call those badges tits?! Daca-ti pui niste comprese iti trec!
- Lasa vrajeala, ai deadline pina la 8 jumate sa fii hard.
- Fi-mi-ar rate-cardul de ris, cre'ca mi-a ramas tot singele in brainstormingu' de la sfirsitu' programului!

Eu as face gradini zoologice cu corporatisti. Multe custi mari, fiecare cusca reprezentind o firma. Sa-si traiasca viata in custile alea mai generoase decit cotetele in care lucreaza cu adevarat. Sa fie hraniti cu covrigi, iaurt si brinzoaice si sa faca in cusca, la vedere, toate prostiile pe care le fac ei in cea de doua lor existenta, job-ul: teambuilding-uri, diplome pentru angajatul lunii, iesiri din cusca-sediu in cusca-club (unde se distreaza refulindu-se la karaoke şi bind cocktailuri sau intre 3 si 5 beri), premii pentru angajatul lunii, drumetii in custi muntoase, bonding in jurul focului de tabara cu multa, multa ipocrizie. Ca vaaai, ce buni prieteni sintem noi, cit de mult ne apreciem unii pe ceilalti si ce echipa unita si mustind de coeziune alcatuim! Ptiu ptiu ptiu!"


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport