Treci pe Turbo! Turbo Management FinanciarTags: management financiar, afaceriA aparut CD-ul Turbo Management Financiar pentru depasirea legala si accelerata a crizei economice!

CD-ul Turbo Management Financiar este singurul instrument de lucru din Romania care te ajuta sa supravietuiesti pe timp de criza. Cum? Prin intermediul celor 5 strategii financiare reusesti sa tii criza la distanta. Intra acum pe www.financiar.manager.ro si alege metoda optima pentru salvarea firmei tale.

Din cuprinsul CD-ului:

1. Fluxul de numerar in vremuri de criza. Descopera aici aspectele cu implicatii majore asupra resurselor cash ale firmei, managementul lichiditatilor in vremuri de criza: monitorizarea atenta a ciclului operational, ajustarea capitalului de lucru la noul volum al vanzarilor, reconsiderarea proiectelor de investitii

2. Gestionarea eficienta a capitalului de lucru. Radiografia financiara si aprecierea corecta a riscului financiar.

Doar pe www.financiar.manager.ro gasesti solutiile desprinse din experientele de care altii s-au lovit. Au reusit sa depaseasca situatiile de criza financiara. Nu mai pierde timp reinventand roata! Foloseste experienta pozitiva a celorlalti!

3. Diminuarea riscului in afaceri. Ce stii despre efectul de parghie si vulnerabilitate la risc pe timp de criza? Cum poti amplifica bunul mers al afacerii tale folosind efectul de parghie?

4. Procedura reorganizarii judiciare - o solutie pentru a iesi din criza financiara. Descopera modul in care reorganizarea judiciara te poate scoate din impas + Planul de reorganizare (model) si 12 modele de cereri si somatii de plata pentru recuperarea creantelor.

5. Procesele de fuziune si achizitie. Identifica cele mai bune solutii pentru a depasi criza financiara si urmareste pas cu pas cele 9 etape ale procesului de fuziune (prin absorbtie).

In plus, gasesti studii de caz cu valoare de consultanta specializata, modele de cereri, proiecte de reorganizarea judiciara si fuziune a firmei. Intra pe www.financiar.manager.ro sau suna la 021.209.45.45 si comanda CD-ul la un pret de lansare cu reducere 25%!

CD-ul Turbo Management Financiar este un produs Rentrop & Straton, Grup de Editura si Consultanta in Afaceri (www.rs.ro)
căutare personalizată


RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport