De ce sa zburati cu Wizzair?Tags: Wizzair, www.wizzair.ro, zboruri ieftine, Wizz Air, low-cost, rezervari online, bilete avion, turism, Blu Air, Blue Air, Ryanair, easyJet, GermanwingsNewsletter - Bilete de avion ieftine

Pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra privind beneficiile oferite de companiile low-cost, am selectat de la Wizz Air informatiile de mai jos:

De ce sa zburati cu Wizz Air?

Motivul de baza

Obiectivul nostru, al celor de la WizzAir, este acela de a oferi calatorilor care in mod curent apeleaza la alte mijloace de transport masina, autocar sau tren o alternativa comoda la un pret rezonabil. Ceea ce ne dorim este ca toti calatorii sa devina calatori Wizz Air. WizzAir este compania de transport care va ofera o gama de curse aeriene atragatoare, animate, simple, comode si abordabile, catre cele mai cunoscute destinatii.

Sa calatoresti comod
Un pret mic nu inseamna neaparat un compromis facut conditiilor de baza pe care le presupune confortul sau siguranta unei calatorii cu avionul. La Wizz Air utilizam aparate de zbor noi si moderne (Airbus A320), care concentreaza tehnologiile cele mai recente impreuna cu cele mai inalte standarde de siguranta si securitate tehnica.
Atat la sol cat si in aer, echipajele Wizz Air manifesta fata de clientii o atentie calda, entuziasta si plina de profesionalism. Personalul Wizz Air vorbeste mai multe limbi straine si este instruit la cele mai inalte standarde profesionale. De exemplu, pe langa limba engleza, personalul Wizz Air foloseste in mod curent mai multe limbi vorbite in regiune, inclusiv limba maghiara si polona. La Wizz Air nu precupetim nimic pentru ca dv. sa calatoriti comod si sa va simtiti binevenit la bord.

Marimea conteaza!
O flota de 13 aparate de zbor Airbus A320 cu 180 de locuri pentru calatori ne da posibilitatea sa va oferim in aceasta vara 48 din cele mai cunoscute destinatii ale Europei, la alegere. Wizz Air va ofera mai multe locuri catre mai multe destinatii din regiune decat orice alta companie similara de transport aerian.

E simplu sa faci rezervari
La Wizz Air rezervarile se fac repede si usor. Pasagerii pot cumpara bilete numai pentru ei insisi sau si pentru alte persoane (pana la maximum 14 persoane). Rezervarea on-line este simpla si eficienta. In cazul in care nu aveti acces la un calculator insa, sau daca doriti sa va adresati direct cuiva, centrul de asistenta telefonica de la Wizz Air va ofera posibilitatea sa intrati in legatura cu personalul companiei. Imediat ce ati contactat centrul de asistenta telefonica de la Wizz Air, veti fi pus in legatura cu o persoana comptetenta, care va va indruma in seria simpla de operatiuni de rezervare de locuri. Rezervarile le puteti face si prin agentia dv. preferata. In cazul rezervarilor facute prin centrul de asistenta telefonica sau printr-o agentie insa, exista o serie de costuri si cheltuieli suplimentare. Pentru mai multe informatii, consultati sectiunea "rezervari".

Multumim, Wizz Air!căutare personalizată


RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport