Liderul low-cost Ryanair intra in RomaniaTags: zboruri ieftine, low-cost, bilete avion, bilete de avion ieftine, www.wizzair.ro, www.wizzair.com, Blue Air, Milano, Italia, avion, Spania, Bucuresti, Ryanair, Germanwings, bilete low cost, blu airNewsletter - Bilete de avion ieftine

Compania aeriana irlandeza Ryanair, liderul low-cost din Europa, va intra in Romania de anul viitor, cu o cursa pe ruta Arad-Milano Bergamo, operationala de trei ori pe saptamana, incepand cu luna aprilie, au anuntat ieri, la Arad, reprezentantii operatorului. Managerul pentru Europa de Nord al Ryanair, Wilhelm Hamilton, a estimat, citat de Mediafax, un numar de 40.000 de pasageri anual pe noua destinatie. Ryanair are, in Europa, 23 de baze si 605 rute in 26 de tari.

Operatorul aerian are 5.000 de angajati si estimeaza sa transporte 50 milioane de pasageri in anul fiscal curent. Pe Aeroportul International Arad opereaza, in prezent, compania de profil Blue Air, avand curse spre Italia, Germania si Spania. Ryanair si-a propus, pentru urmatorii cinci ani, o dublare a numarului de pasageri la nivel global, pana la 100 mil. pe an, potrivit directorului executiv al companiei, Michael O’Leary, citat de Reuters. In acest an, Ryanair a lansat "un razboi" al preturilor impotriva altor companii europene, comercializand zece mil. bilete ieftine. Pe piata autohtona mai sunt prezente companiile low-cost Blue Air (Romania) - "Blu Air" cum ii mai spun romanii, Wizz Air (Ungaria), SkyEurope (Slovacia), MyAir (Italia), Germanwings (divizia low-cost a Lufthansa) si easyJet (Marea Britanie).

Pentru acest an, analisti din piata vorbesc despre incasari de aproximativ 140 milioane de euro pe categoria low-cost in Romania. La nivelul Europei opereaza, in prezent, 60 de companii low-cost, primele locuri fiind ocupate de Ryanair, easyJet si... (continuare in Business Standard).


căutare personalizată


RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport