Zboara cu Blue Air la preturi de 1 euro + taxe!Tags: Blue Air, www.wizzair.ro, www.blueair-web.com, zboruri ieftine, low-cost, bilete de avion, Cluj Napoca, avion, aeroport, promotie, Bucuresti, Otopeni*** Puteti rezerva bilete la Blue Air la cele mai mici preturi prin Vola. Trimiteti un e-mail la info@bilete-avion-ieftine.ro .
***

Pentru ca nu ar trebui sa va impiedice nimic din a vizita minunatele orase europene, Blue Air vine cu o oferta de doar 1 euro*/segment + taxe pe urmatoarele destinatii: Bucuresti - Barcelona, Londra, Roma, Valencia si retur, din Arad catre Valencia si retur.

Perioada de achizitie a biletelor este: 13 - 25 noiembrie 2007
Perioada de calatorie este: 13 noiembrie - 15 decembrie 2007

Barcelona este o uriasa expozitie de arhitectura, ce cuprinde toate stilurile: de la cel roman si gotic, pana la cel international (sticla-metal) al lui Mies van der Rohe. In Barcelona gasim ornamente bogate, mozaicuri lucitoare, sticla colorata, faianta, lemn, marmura si piatra, in combinatii care sfideaza conventionalul.
Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit. In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala si multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata, ambasade si consulate.
Roma este un important centru turistic, printre monumentele cele mai faimoase numarandu-se Colosseum-ul si Columna lui Traian. In Roma se afla si Cetatea Vaticanului.
Valencia are un puternic centru comercial si de afaceri, o piata imensa, o catedrala splendida, intense activitati culturale si festivaluri mondene.

*locuri limitate la acest tarif

Pentru orice fel de informatii va rugam sa accesati site-ul Blue Air, www.blueair-web.com , sau sa ne contactati la Call Center: +40 21 2088686 sau email: info@blue-air.ro .

Compania BLUE AIR este o companie aeriana privata construita dupa modelul
„low-fares” (tarife accesibile), model care a aparut si s-a dezvoltat in
Statele Unite ale Americii si ulterior in Europa de Vest.
BLUE AIR opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2006, compania a transportat peste 443.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Turcia, Belgia, Portugalia si Marea Britanie.

Flota BLUE AIR este constituita din 4 aeronave moderne, BOEING 737, seriile
300, 400 si 500, cu capacitati cuprinse intre 123 si 167 de locuri, iar echipajul
BLUE AIR este format din piloti experimentati cu peste 10.000 de ore de zbor
si insotitori de bord calificati.

Biletele BLUE AIR pot fi cumparate direct de pe site-ul web www.blueair.ro ,
prin call center (021 208 86 86), de la agentiile proprii BLUE AIR din
Bucuresti sau de la cele peste 1000 de agentii partenere din tara si din
strainatate.căutare personalizată


RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport