Tags: Seminarul National de Fiscalitate, Codul fiscal, fiscalitate, contabilitate, taxe si impozite, legea contabilitatii




SEMINARUL NATIONAL DE FISCALITATE
editia de iarna
8 decembrie 2009


Afla la cel mai important eveniment fiscal al anului!
Ziua cea mai lunga a fiscalitatii romanesti.
Si cea mai utila pentru a supravietui si anul viitor.

Suntem in plina criza, de toate tipurile. O simtiti pe pielea dumneavoastra, chiar in acest moment. Criza economica, criza... gripala (A H1N1), criza politica, criza fiscala. In loc sa va ofere stabilitatea de care aveti nevoie pentru a dormi mai linistiti, Ministerul Finantelor va arunca direct in bratele haosului. Acordul cu FMI are si o fata nevazuta, precum cea a Lunii.

In cateva luni, vom incepe sa returnam banii pe care i-am cheltuit deja pe salarii si pensii. Iar in conditiile in care cresterea economica este sublima, dar lipseste cu desavarsire, banii la buget se vor strange tot din buzunarele contribuabilului. Putini cati au mai ramas. Printre ei, si dumneavoastra.

Ati crezut ca intrarea in Uniunea Europeana va aduce liniste in Romania? Si noi... Asa cum ne-am obisnuit, am reusit si de data aceasta sa dam o nuanta locala integrarii europene.

Sunt tot mai putine firme, iar birurile cresc, in proportie inversa. Aceasta a fost solutia-minune pe care au gasit-o guvernantii in ultimul an. Impozitul forfetar a destabilizat o economie si asa suferinda. Au disparut sute de companii puternice si peste 20.000 de IMM-uri doar in ultimele luni. In mijlocul acestui vulcan de vesti proaste, patronii se uita spre dumneavoastra. Pentru ca salvarea unei companii vine intotdeauna de la departamentul Financiar-Contabil. Greul, ca de obicei, il duce tot contabilul roman. Tot dumneavoastra!

Codul fiscal se schimba din nou si acest lucru va afecteaza in mod direct. Nu se mai poate vorbi despre Codul fiscal 2009 sau Codul fiscal 2010. Se vorbeste despre Codul fiscal din prima saptamana a lui noiembrie sau de la jumatatea lui decembrie. Sunt atat de multe modificari, incat nu le mai stiu nici cei ce au dat legea ce guverneaza fiscalitatea romaneasca!

Stiati ca simultan, toate statele membre, inclusiv Romania, vor aplica incepand cu 1 ianuarie 2010 aceleasi reguli de taxare a serviciilor care au la baza prevederile Directivei 8/2008 si regulamentul CEE nr. 143/2008? Aceste prevederi se vor transpune in Codul fiscal din Romania si vor fi urmate de clarificari suplimentare care vor fi inserate in normele de aplicare ale... citeste aici detaliile complete privind Seminarul National de Fiscalitate


căutare personalizată






RSS 2.0 - Campeanu.ro Flux RSS | Ajutor

E-@ltfel Romania | Marketing online | Controlul si reducerea costurilor | Corespondenta de afaceri | Strategii de vanzari | Stirea zilei | Bilete avion ieftine | Sport